Asketismia ennen muuttoa

Muutamme ylihuomenna ”mökillemme” Hämeenlinnaan. Koska siellä on jo kaikki tarvittavat huonekalut ja paljon muutakin, tavoitteemme on, että muuttokuorma täältä päästä mahtuisi kerralla pieneen pakettiautoon. Tämän takia olemme myyneet ison osan huonekaluistamme.

Ensin lähti sohva huhtikuun alussa. Se ei tehnyt isoakaan lovea mukavuuteen, sillä laitoimme tilalle pari varapatjaa. Mutta kun myimme sänkymme kolme viikkoa sitten, tarvitsimme varapatjat nukkumiseen. Niinpä olohuoneen ”sohvana” on viime viikot ollut vain pari räsymattoa lattialla. Ison olohuoneen maton myin samoihin aikoihin sohvan kanssa.

Pesukoneen myimme 1,5 kuukautta sitten. Kyseessä oli kallis, puoli vuotta aiemmin ostettu Miele, joten sen dumppaaminen viime tingassa halvalla ei tullut kysymykseen. Saimme siitä onneksi hyvän hinnan – puolen vuoden päivittäiselle käytölle jäi hintaa reilu satanen.

Pesukone on ehdottomasti ollut tavara, jota olen eniten tässä kahden pikkulapsen perheessämme kaivannut! Olemme pesseet pyykkiä mökkireissuilla ja lapset on viety jo monta kertaa mummille hoitoon varavaatteinaan lähinnä pyykkiä, jotka ovat sitten tulleet puhtaana takaisin… (kiitos äiti!) Muutaman kerran olen silti joutunut käsipyykille. Yksin matkustaessa se voi olla rituaalinomaista rentoutumista, mutta näin lapsiperheen äitinä en löydä samaa fiilistä.

Lasten TrippTrappit myimme viikkoa ennen muuttoa. Samalla luovuimme mikrosta, minkä ansiosta söimme edeltävänä iltana iltapalaksi viimeisen ThaiCuben pakastimesta. Viikon ruokailut on muutenkin hoidettu kaapintyhjennysperiaatteella, että elintarvikkeita olisi muutettavaksi mahdollisimman vähän.

Tänään lähtee ruokapöytä, minkä jälkeen loput ruokailut täytyy hoitaa sillä olohuoneen räsymatolla.

Olen valmis muuttamaan!

Oletko koskaan muuttanut niin, että myisit suurimman osan tavaroistasi? Kerro kokemuksesi Instagramissa!