Kasvojoogalla muokkaat perusilmeestäsi positiivisen ja nuorekkaan

Jaksa Paremmin kasvojooga

Myös kasvojen lihaksia voi vahvistaa joogalla! Kasvojooga kohottaa kasvoja, oikaisee juonteita ja muuttaa ilmeen positiivisemmaksi – ilman pistoksia tai kallista kosmetiikkaa! Kasvojooga myös rentouttaa – säännöllinen harjoittelu vähentää hampaiden yönarskuttelua ja kuorsausta. Alat samalla opetella eroon tavoista, joilla huomaamattasi aiheutat ryppyjä kasvoillesi.

Yläluomet nousseet, hymy suurentunut, kaksoisleuka pienentynyt, leukaperät kiinteytyneet, nenä kaventunut ja terävöitynyt.
– Asiakaspalaute 5kk kasvojoogaamisen jälkeen

Kaikille avoin kasvojoogatunti verkossa 16.6.!

Kaipaatko ohjattua kasvojoogatuntia, jossa opettaja kertoo tarkalleen mitä tehdä ja missä voit kysyä neuvoa, jos liike tuntuu vaikealta? Tervetuloa kaikille avoimille kasvojoogatunneille! Tunnille voi tulla mukaan ensikertalaisenakin, mutta haastetta löytyy takuulla myös kokeneemmille kasvojoogeille.
 
Viimeinen tunti ennen kesätaukoa keskiviikkona 16.6. klo 19-20. Tunti videoidaan siten, että ainoastaan ohjaaja on näkyvillä. Tallenne on kaikkien ilmoittautuneiden saatavilla kuukauden ajan, joten ei haittaa, vaikket ehtisi mukaan livenä! 
 
Tunti järjestetään Google Hangoutsissa, joka ei vaadi asentamista. Osallistuminen onnistuu tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Tallenteen saat käyttöösi salattuna YouTube-linkkinä.
 

Kasvojoogatunnit verkossa 10 €

Tunnin hinta on 10 €. Ilmoittaudu mukaan tekstiviestillä / WhatsAppilla / Signalilla numeroon 044 0212 810. Kerro viestissä sähköpostiosoitteesi ja mille tunnille/tunneille ilmoittaudut, niin saat vastauksena maksutiedot. 
 
Kasvojoogatunnilla tehdään kokonaisvaltainen kasvojoogaharjoitus Päivi Salmisen johdolla. Tunnin lopuksi tehdään kasvohierontaa, jota varten kannattaa varata kasvoöljyä tai -voidetta. Tunnilla voi esittää liikkeisiin liittyviä kysymyksiä ja pyytää opettajaa varmistamaan, että liike sujuu oikein. Jos kuitenkin kaipaat henkilökohtaisempaa opetusta ja kasvojoogaohjelmaa, lue eteenpäin!

 

♥♥♥♥♥

Miksi kasvojoogaamme etänä?

Ymmärrän, että moni on kyllästynyt etätapaamisiin, mutta kasvojooga sopii etäharjoitteluun oikeastaan paremmin kuin saliympäristöön:
  • Kameran välityksellä pääset katsomaan näyttämääni esimerkkiä huomattavasti lähempää, kuin mitä salissa olisi mahdollista. Osassa kasvojoogaharjoituksista liike on niin pientä, että se voi olla hyvin hankalaa hahmottaa 2-3 metrin päästä, saati jos saa istumapaikan salin takaosasta.
  • Kotona sinulla on apunasi joko oma webbikamerasi tai peili, jota kaikilla saleilla ei ole. 
  • Kotona kädet ovat varmasti puhtaat!
  • Kasvoilta voi poistaa meikin ennen kasvojoogatuntia ja kasvohieronnan yhteydessä levitetty öljy tai voide saa jäädä kasvoille imeytymään ilman, että sen päälle tarvitsisi laittaa aurinkorasvaa, meikkiä tms.
  • Jos sinua ujostuttaa, etätunnilla voit halutessasi harjoitella kamera suljettuna. Suosittelen kuitenkin kameran käyttöä!
  • Tarjoan etänä pidetyistä viikkotunneista ja yksityishenkilöiden yksityistunneista tallenteet käyttöön tunnin jälkeen. (Yritys- tai ryhmätunnilla kysy tarjous tallenteesta.)

♥♥♥♥♥

Oma kasvojoogaohjelma juuri sinulle!

Oletko kiinnostunut kasvojoogasta, mutta et oikein tiedä, mitä juuri sinun pitäisi tehdä? Etkö saa aikaiseksi harjoitella, kun et ihan tiedä teetkö oikeita asioita? Nyt voit saada oman, juuri sinulle räätälöidyn kasvojoogaohjelman! Kun teet juuri tehokkaimpia harjoituksia, 15 minuutinkin panostus päivässä muuttaa ilmettäsi jo ensimmäisen kuukauden aikana.
 
Ennen tapaamista käymme läpi toiveesi kasvojoogan suhteen. 45 minuutin etätapaamisen aikana tutustun kasvoihisi ja opetan sinulle liikkeet, joiden avulla alat muokata ilmettäsi pirteämmän näköiseksi. Saat tapaamisesta videon, jonka avulla voit palata harjoituksiin. Yhden tapaamisen aikana keskitytään 1-3 erityiseen ongelmakohtaan.

 

 

 

 

Oma kasvojoogaohjelma videolla 80 €

Hinta sisältää alkukonsultaation, etätapaamisen, henkilökohtaisen kasvojoogaohjelman ja videon tapaamisesta.

♥♥♥♥♥

Kasvojooga on hauskaa ja tehokasta! 

Kasvojoogan ottaminen osaksi arkea ja sen tekeminen viiden minuutin ajan päivittäin on paljon tehokkaampaa kuin tunnin harjoitus kerran viikossa. Liikkeet voit oppia Päivittäinen kasvojooga -oppaasta tai kasvojooga-tunnilta.
 
MTV Viiden Jälkeen -ohjelman Minna testasi kasvojoogaa ohjauksessaniKasvojoogainsertti alkaa kohdassa 38:30.
 
Myös Nelosen Jaksa Paremmin -ohjelman Petra kokeili kasvojoogaa kanssani! 
 

♥♥♥♥♥

Kaipaatko virkistyspäiväänne hauskaa yhteistä tekemistä?

Kasvojooga sopii kaikille ja virkistää jokaisen näyttöä tuijotelleen mieltä ja ilmettä! Harjoitukset tuovat myös helpotusta koneella istumisen rasittamille silmille. Vakavinkin naama vääntyy hymyyn kasvojoogatunnin aikana ja posket saadaan punoittamaan ilman boolimaljaakin. Kasvojooga sopii mainiosti etänä järjestettäväksi, niin yrityksille kuin kaveri- tai harrastusporukoillekin. I also teach face yoga in fluent English! 

Jos en itse pysty pitämään tuntia toivomananne ajankohtana, suosittelen teille osaavia, pidettyjä kollegoitani.

Etäkasvojooga yritykselle 45 min 120 € +alv

♥♥♥♥♥

 

Kasvojoogaa kasarilta asti

Tutustuin kasvojoogaan jo lapsena 80-luvulla ja kasvoharjoitukset ovat seuranneet mukana elämäni eri vaiheissa. Viisivuotiaana tein leuan ja suun alueen harjoituksia puheterapiassa oppiakseni sanomaan R-kirjaimen. 14-vuotiaana aloittelin mallintöitä ja opettelin hymyilemään leveästi ja pitämään kasvojeni perusilmeen rypyttömänä. Vuonna 2017, kun huomasin muidenkin kiinnostuvan tästä luonnollisen kauneuden lähteestä, aloin ohjata kasvojoogatunteja. Tuolloin tein myös ensimmäisen version suomenkielisestä kasvojoogaoppaasta. Kasvojoogaoppaasta löydät yli 50 liikettä, joista voit helposti koostaa juuri itsellesi sopivan harjoituksen. Kaikista harjoituksista on selkeät kuvat ja sanalliset ohjeet. Kasvojoogaoppaan mukana saat myös pääsyn ekslusiiviseen 50 videon videokirjastoon, jossa esitellään jokainen kirjan kasvojoogaliike.

Alkuvuodesta 2020 kävin Danielle Collinsin The Face Yoga Expert -opettajakoulutuksen. Sen myötä tein lisäyksiä ja tarkennuksia niin kasvojoogaoppaaseeni kuin kasvojoogatuntieni sisältöön. Kaikki kasvojoogaoppaani ostaneet saavat aina kirjani uusimman version ilmaiseksi!

 
Tutustu kasvojoogaoppaaseen
 

Kokeile kasvojoogaa YouTube-videoiltani!

 
 

Asiakkaiden kokemuksia

 

Workshopisi oli todella hauska – onneksi en nähnyt itseäni peilistä, koska olisin todennäköisesti kuollut nauruun! Omat suosikkini olivat prom queen ja loukkaantunut kirahvi. Nenän nuoleskelukin ehkä onnistuisi sopivassa seurassa ja mielentilassa. Ja selvästi halvempaa kuin kuin botox ja juvederm!

Kiitos paljon tosi mukavasta workshopista!! Tunnista ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa! Rentouttava, hauska, mielenkiintoinen, opettavainen.

Olen nyt tehnyt kasvojoogan ohjeiden mukaisesti muutaman kerran ja kokonaisuudessaan pakko sanoa, että kirja on todella hyvä paketti. Siihen on koottu selkeästi ja helppolukuisesti sama tieto, jonka esittelit kasvojooga workshopissa. Ohjeet on selkeät ja tarpeeksi lyhyet. Kaiken kaikkiaan oikein mielenkiintoinen ja mukava kokemus kasvojooga workshop ja onnistunut kasvojoogakirja!

Tutustu kasvojoogaoppaaseen

Lue lisää kasvojoogasta blogistani

Saan usein kehuja kauniista ihostani. Olen itsekin tyytyväinen ihoni sävyyn, ja siihen, että olen säilynyt näinkin lähelle neljääkymmentä suhteellisen sileäkasvoisena.
Kasvojoogaa_Jaksa_Paremmin
Kerroin edellisessä blogikirjoituksessani, etten käytä kallista kosmetiikkaa, käy kosmetologilla tai ylläpidä monimutkaisia tai -vaiheisia ihonhoitorutiineja. Se ei silti tarkoita, ettenkö
Kasvojoogalaite Lipper Facelifter
Kaupallinen yhteistyö. Törmäsin Lipperiin sattumalta messuilla. Puhuin itselleni ilmaisen testikappaleen kasvojoogaopettajuuteen vedoten, ja ennakkoluuloistani huolimatta tykästyin laitteeseen kovasti. Nykyisin teemme
Tämä kirjoitus on kuplinut mielessäni pitkään. Siitä tuli sangen polveileva, mutta pointtinani on selventää, miksi pitkäaikaisesta minimalismistani huolimatta olen yhä
Jooga tuntuu olevan joka toisen minimalistin luottoharrastus. Syy vai seuraus, en tiedä. Olen joogannut parikymmentä vuotta. Koskaan en ole kuitenkaan
Minua pyydettiin taas vääntelemään naamaani valtakunnalliseen televisioon. En kieltäytynyt, koska haluan levittää kasvojoogan ilosanomaa. MTV Viiden Jälkeen -ohjelman insertin voi
Yhteistyössä Albergan Bella Rosetten kanssa.  Kirjoitin hiljattain, kuinka olen vuosien mittaan toteuttanut tavoitteitani life designin avulla. Kerroin, että olen onnistunut
Kasvojooga on viime vuosina kasvattanut kovasti suosiotaan Suomessa. Kyselyitä tunneista tulee useampi viikossa, ja osa on vienyt PK-seudun ulkopuolellekin. Mieleen
Ennen lapsia olin silloin tällöin vanhoilla kotikonnuillani Kannelmäessä nuorisotalolla vapaaehtoisena nuorten järjestämissä MegaPartyissa. Olinpa sitten keittiövuorossa, narikassa tai juhlimista valvomassa,
Artikkelikuvan otti valokuvaaja Wilma Hetemaj (tosin jouduin tekemään sille tätä artikkelia varten tiukemman rajauksen - anteeksi Wilma!). Olen aiemmin kertonut,

Kasvojoogatunnit

Kasvojooga on ihana ohjelmanumero polttareihin, yritystapahtumaan tai illanistujaisiin. Harjoituksen kesto voi vaihdella 15 minuutin etäpalaverin piristyksestä 2,5 puolen workshopiin. Vartin kasvojoogakin piristää mieltä ja rentouttaa. Pidemmässä työpajassa ehdimme opetella myös kasvojen akupainannan alkeet ja tehdä itsellemme rentouttavan kasvohieronnan. Pidän myös kasvojooga-yksityistunteja, joissa perehdytään juuri haluamiisi kasvojen kohtiin. 

Harjoittelu onnistuu erittäin hyvin etäyhteyden yli, mutta ohjaan virusturvallisuuden ja suositukset huomioiden myös lähitunteja sopimuksen mukaan.

Kasvojooga sopii kaikenikäisille naisille, miehille ja muunsukupuolisille, eikä vaadi muuta kuin rauhallisen tilan, jossa jokainen mahtuu istumaan joko lattialle tai tuolille. I also teach face yoga in fluent English. 

Hintaesimerkkejä

  • 45 minuutin kasvojoogatunti verkon yli yritykselle 120 € (ei sis alv 24%)
  • 45 minuutin yksityistunti verkon yli yhdelle henkilölle tai kaveriporukalle 100 €

Pyydä tarjousta pidemmistä tai lyhyemmistä tunneista, yrityksellenne brändätystä kasvojoogavideosta tms. Yhteystietoni löydät sivun alalaidasta.

Jos en itse pysty pitämään tuntia toivomananne ajankohtana, suosittelen teille osaavia ja suosittuja kollegoitani! 

Tutustu kasvojoogaoppaaseen

Kasvojoogaoppaasta ja -videoilta opit liikkeet

 

Tutustu kasvojoogaoppaaseen

Kasvojooga Facebookissa

8 months ago

Ihonhoidon asiantuntija TwistBe tarjoaa alle vartissa tehtävän kasvojoogaharjoituksen Päivi Salmisen johdolla. Ihana piristys syksyiseen iltaan, olkaa hyvät!

8 months ago
Kasvojoogaopettaja Päivi Salmisen 4 suosikkiliikettä

Katso ja tee mukana kasvojoogaopettaja Päivi Salmisen neljä kasvojoogan suosikkiliikettä!

P.S. Ota peili avuksi! Kun videolta huomaat, sormien asettelu kasvoille symmetrisesti on vaikeaa!

8 months ago
Kasvojoogaopettaja Päivi Salmisen neljä suosikkiliikettä

Katso videolta, mitkä ovat kasvojoogaopettaja Päivi Salmisen neljä suosikkiliikettä, joita hän tekee päivittäin. Tee mukana!

P.S. Ota peili avuksi, sillä videota katsoessasi huomaat, kuinka ... See more

8 months ago

Hei. Kasvojoogaa Helsingin YogaNordicilla Kampissa sunnuntaina 11.10. klo 11-12.30. Kertamaksu on 25 euroa, ja YogaNordicin sarjakortit ja kausikortit käyvät myös tähän. Ohjaajana Peppina ... See more

8 months ago
Päivittäinen Kasvojooga - Opas luonnolliseen kasvojenkohotukseen + Videot

Päivi Salmisen kasvojoogaopas on saanut uudet, upeat kuvat Wilma Hetemajn kamerasta. Mukaan on lisätty uusia liikkeitä ja kasvojen akupainantaa. Aiemmin kirjan ostaneille on toimitettu ... See more

Myös kasvojen lihaksia voi vahvistaa joogalla! Kasvojooga kohottaa kasvoja, oikaisee juonteita ja muuttaa ilmeen positiivisemmaksi - ilman pistoksia tai kallista kosmetiikkaa! Kasvojooga myös ... See more

9 months ago
Viiden jälkeen: Torstai 10.9. klo 17:00 - Katso ilmaiseksi mtv-palvelussa

MTV Viiden Jälkeen -ohjelman kasvojoogainsertti alkaa kohdassa 38:30. Toimittaja Minna Perovuo testasi kasvojoogaa Päivi Salmisen kanssa.

17:10 Mitä hallitus päätti uusista koronatoimista?

9 months ago

Kasvojoogaa taas huomenna to 10.9. televisiossa! Käännä Maikkarille klo 17:40 tai katso myöhemmin netistä.

https://www.mtv.fi/sarja/viiden-jalkeen-33001061

1 year ago
Timeline Photos

Haluaisitko oppia rutkasti lisää tehokkaita ja hauskoja kasvojoogaliikkeitä? Päivi Salmisen Kasvojoogaoppaan mukana saa nyt pääsyn videokirjastoon, josta löytyvät kaikki oppaan 50 ... See more

1 year ago
Sydämen Voima

Arvontaa pukkaa! Käy kommentoimassa alkuperäiseen julkaisuun ☺️

Vapun jälkeistä elämää kaikille! Eilen illalla keräsin kaikki öljypullot yhteen kasaan ja yllättäin löysin myös kadoksissa olleen täyden 15 ml Eucalyptus Globulus pullon. Tuntemattomassa ... See more

1 year ago
Vappupäivän kokonaisvaltainen kasvojoogaharjoitus

Jos et ehtinyt mukaan Vappupäivän kasvojooga-liveen, löydät koko harjoituksen nyt YouTubesta! Eikä missään nimessä ole liian myöhäistä tukea Ensi- ja turvakotien liiton tärkeää työtä. ... See more

Kasvojoogasimme Vappupäivänä 2020 Ensi- ja turvakotien liiton hyväksi. Voit tehdä harjoituksen myös tältä videolta ja toivon, että tukisit Ensi- ja turvakoti...

« 1 of 2 »

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kasvojoogatunnista!


+358 44 021 2810

Lähetä viesti!

Vastauksen saat vuorokauden sisällä. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että säilytän yhteystietosi yhteydenottoa varten.