Kasvojoogan yksityistunnit

Oma kasvojooga­ohjelma

Oletko kiinnostunut kasvojoogasta, mutta et oikein tiedä, mitä juuri sinun pitäisi tehdä? Etkö saa aikaiseksi harjoitella, kun et ihan tiedä teetkö oikeita asioita? Nyt voit saada oman, juuri sinulle räätälöidyn kasvojoogaohjelman! Kun teet juuri tehokkaimpia harjoituksia, 15 minuutinkin panostus päivässä muuttaa ilmettäsi jo ensimmäisten kuukausien aikana.
 
Jos et löydä sopivaa aikaa tai sinulla on kysyttävää:
 
"Yksityistunti oli erittäin hyödyllinen, koska sai juuri itselle parhaat kasvojoogaliikkeet, joita kannattaa tehdä, sekä henkilökohtaisen opastuksen miten liikkeet tehdään oikein. Tunnin ansiosta harjoittelu on tuloksellisempaa ja myös motivoivampaa, kun tietää tekevänsä juuri niitä liikkeitä, jotka itselle tuottaa parhaan tuloksen. Päivin asiantuntemus kannattaa hyödyntää jos on epävarmuutta itselle parhaista liikkeistä ja niiden suoritustavasta. Suosittelen lämpimästi!"
 
"Yksityistunti oli aivan ihana! Sain siitä varmuutta kasvojoogaan ja käytännön ohjeet siihen, mitkä liikkeet sopivat juuri minulle ja miten teen ne oikein. Päivi antoi paljon muitakin hyviä vinkkejä ja palvelu tuntui henkilökohtaiselta ja ammattitaitoiselta."
 
"Tunti minulle täysin uutta tietoa omasta itsestäni! En olisi näitä minulle mietittyjä oppeja mistään muualta osannut löytää. Tunsin olevani tärkeä!"

 

Yksityistunnilta oma ohjelma

Yksityistunti kestää 60 minuuttia ja se pidetään etänä. Tunnin lopputuotoksena saat henkilökohtaisen, aina yksilöllisesti omiin tarpeisiin räätälöidyn kasvojoogaohjelman. 
 
Ennen tapaamista sinua pyydetään täyttämään ennakkokysely, jossa kysytään muun muassa toiveitasi kasvojoogan suhteen. 60 minuutin etätapaamisen aikana Päivi tutustuu kasvoihisi ja opettaa sinulle liikkeet, joiden avulla alat muokata ilmettäsi pirteämmän näköiseksi. Saat tapaamisesta videon, jonka avulla voit palata harjoituksiin. Yhden tapaamisen aikana keskitytään 1-3 erityiseen ongelmakohtaan.

Miten ja missä?

Yksityistunti pidetään Google Meetissä, joka ei edellytä mitään asentamisia tai kirjautumisia.
 
Tapaamisen lopusta tallennetaan n. 10-15 minuuttia, jossa käydään tehty ohjelman kokonaisuudessaan läpi. Saat linkin videoon, ja voit käyttää sitä harjoittelun tukena alkuvaiheessa, kunnes opit liikkeet ulkoa. Yleensä video on kestoltaan hieman pidempi, kuin mitä harjoitusten tekemiseen kuluu, kunhan liikkeet on oppinut ulkoa. Saat liikkeiden nimet ja toistomäärät myös sähköpostitse lunttilapuksi. 

Kuinka usein pitää harjoitella?

Ennakkokyselyssä kysytään, minkälainen harjoittelufrekvenssi arkeesi voisi sopia. Suositus on, että alkuvaiheessa 1-2 kuukauden ajan kasvojoogaa tehtäisiin kolmesti päivässä: aamu- ja iltatoimien yhteydessä ja kerran päivän aikana, noin 5 minuuttia kerrallaan eli yhteensä 15 minuuttia päivässä. Tällä metodilla oppii nopeiten eroon kasvojen ns. huonoista tavoista, ja aktivoi nukkuvia lihaksia toimimaan myös harjoitusten välillä. Mutta jos tällainen harjoittelutahti tuntuu mahdottomalta, tehdään toisenlainen suunnitelma.
 
Tuloksia alkaa yleensä näkyä omaan silmään ensimmäisen kuukauden jälkeen. Kolmen kuukauden jälkeen muutkin alkavat huomata muutosta, ja silloin onkin hyvä ajankohta päivittää ohjelmaa ja koventaa panoksia!
 

Laskutus

Arkena klo 9-15 pidetyn yksityistunnin hinta on 86 €, ilta- tai viikonlopputunnin 96 € (hinnat sis alv 24%).  Voit maksaa hinnan kohdalta maksulinkillä, tilisiirrolla tai SmartumPay-, Edenred- tai ePassi-mobiilimaksulla. Yksityishenkilön yksityistunti on maksettava etukäteen ennen tapaamista.
 
Hinta sisältää ennakkokyselyn, etätapaamisen sovittuna aikana, henkilökohtaisen kasvojoogaohjelman ja edellä mainitun harjoitusvideon. 
 
ePassissa etsi Päivi Salminen
Smartumisssa etsi Päivi Salminen
 

Jatkotunnit

Tunnissa pääsee jo pitkälle! Hyödyt jatkotunneista etenkin, jos sinulla on useita toiveita eikä vielä paljoa kokemusta kasvojoogasta. Päätöstä tulevista tunneista ei tarvitse tehdä etukäteen, voit varata ensin yhden tunnin ja katsoa, ratkeavatko tarpeesi jo siinä. 
 
Toinen kasvojoogan yksityistunti 6 kuukauden sisään maksaa 66 €. Kolmas ja sitä seuraavat 6 kuukauden sisään 56 €. Siten esimerkiksi kolme tuntia vuoden aikana maksaa 208 €. Nämä hinnat ovat arkitunneille 8:30-14:30 välillä, ilta- ja viikonloppuajat +10€/tunti. 
 
Jos et löydä sopivaa aikaa tai sinulla on kysyttävää:

Yksityistunti yritykselle

Kasvojooga sopii kaikille ja virkistää jokaisen näyttöä tuijotelleen mieltä ja ilmettä! Harjoitukset tuovat myös helpotusta koneella istumisen rasittamille silmille. Vakavinkin naama vääntyy hymyyn kasvojoogatunnin aikana ja posket saadaan punoittamaan ilman boolimaljaakin. Kasvojooga sopii mainiosti etänä järjestettäväksi, niin yrityksille kuin kaveri- tai harrastusporukoille. 

Etäkasvojooga yritykselle 200 € + ALV

Kiinnostaako kasvojooga? Ota yhteyttä!