oma ohjelma-1

Oma kasvojooga­ohjelma

Oletko kiinnostunut kasvojoogasta, mutta et oikein tiedä, mitä juuri sinun pitäisi tehdä? Etkö saa aikaiseksi harjoitella, kun et ihan tiedä teetkö oikeita asioita? Nyt voit saada oman, juuri sinulle räätälöidyn kasvojoogaohjelman! Kun teet juuri tehokkaimpia harjoituksia, 15 minuutinkin panostus päivässä muuttaa ilmettäsi jo ensimmäisten kuukausien aikana.
 
 

Yksityistunnilta oma ohjelma

Pidän 60 minuutin mittaisia yksityistunteja etänä, ja niiden lopputuotoksena saat henkilökohtaisen, aina yksilöllisesti omiin tarpeisiin räätälöidyn kasvojoogaohjelman. 
 
Ennen tapaamista käymme läpi toiveesi kasvojoogan suhteen ja pyydän sinua täyttämään ennakkokyselyn. 60 minuutin etätapaamisen aikana tutustun kasvoihisi ja opetan sinulle liikkeet, joiden avulla alat muokata ilmettäsi pirteämmän näköiseksi. Saat tapaamisesta videon, jonka avulla voit palata harjoituksiin. Yhden tapaamisen aikana keskitytään 1-3 erityiseen ongelmakohtaan.

Miten ja missä?

Yksityistunti pidetään Teamsissä. Myös Google Meet, joka ei edellytä mitään asentamisia tai kirjautumisia, on pyydettäessä mahdollinen.
 
Pyydän sinua kertomaan minulle jo etukäteen ennakkokyselyssä toiveitasi kasvojoogalta, mutta käymme samoja asioita läpi vielä tapaamisessa samalla, kun tutkailen kasvojesi lihasten toimintaa.
 
Tallennan tapaamisen lopusta n. 10-15 minuuttia, jossa käyn tehdyn ohjelman kokonaisuudessaan läpi. Saat linkin videoon, ja voit käyttää sitä harjoittelun tukena alkuvaiheessa, kunnes opit liikkeet ulkoa. Yleensä video on kestoltaan hieman pidempi, kuin mitä harjoitusten tekemiseen kuluu, kunhan liikkeet on oppinut ulkoa. Saat liikkeiden nimet ja toistomäärät myös sähköpostitse lunttilapuksi. 

Kuinka usein pitää harjoitella?

Ennakkokyselyssä kysyn sinulta, minkälainen harjoittelufrekvenssi arkeesi voisi sopia. Suosittelen usein, että alkuvaiheessa 1-2 kuukauden ajan kasvojoogaa tehtäisiin kolmesti päivässä: aamu- ja iltatoimien yhteydessä ja kerran päivän aikana, noin 5 minuuttia kerrallaan eli yhteensä 15 minuuttia päivässä. Tällä metodilla oppii nopeiten eroon kasvojen ns. huonoista tavoista, ja aktivoi nukkuvia lihaksia toimimaan myös harjoitusten välillä. Mutta jos tällainen harjoittelutahti tuntuu mahdottomalta, tehdään toisenlainen suunnitelma.
 
Tuloksia alkaa yleensä näkyä omaan silmään ensimmäisen kuukauden jälkeen. Kolmen kuukauden jälkeen muutkin alkavat huomata muutosta, ja silloin onkin hyvä ajankohta päivittää ohjelmaa ja koventaa panoksia!
 

Laskutus

Arkena klo 9-15 pidetyn yksityistunnin hinta on 86 €, ilta- tai viikonlopputunnin 96 € (hinnat sis alv 24%).  Voit maksaa laskulla tai SmartumPay- tai ePassi-mobiilimaksulla. Edellytän etukäteismaksua ennen tuntia.
 
Hinta sisältää alkukonsultaation, etätapaamisen sovittuna aikana, henkilökohtaisen kasvojoogaohjelman ja videon tapaamisesta. 
 

Jatkotunnit

Pääsemme varmasti tunnissa jo pitkälle! Hyödyt jatkotunneista etenkin, jos sinulla on useita toiveita eikä vielä paljoa kokemusta kasvojoogasta. Päätöstä tulevista tunneista ei tarvitse tehdä etukäteen, voit varata ensin yhden tunnin ja katsoa, ratkeavatko tarpeesi jo siinä. 
 
Toisesta kasvojoogan yksityistunnista 6 kuukauden sisään laskutan 66 € ja kolmannesta ja sitä seuraavista 6 kuukauden sisään 56 €. Siten esimerkiksi kolme tuntia vuoden aikana maksaisi 208 €. Nämä hinnat ovat arkitunneille 8:30-14:30 välillä, ilta- ja viikonloppuajoista veloitan +10€/tunti. 

Yksityistunti yritykselle

Kasvojooga sopii kaikille ja virkistää jokaisen näyttöä tuijotelleen mieltä ja ilmettä! Harjoitukset tuovat myös helpotusta koneella istumisen rasittamille silmille. Vakavinkin naama vääntyy hymyyn kasvojoogatunnin aikana ja posket saadaan punoittamaan ilman boolimaljaakin. Kasvojooga sopii mainiosti etänä järjestettäväksi, niin yrityksille kuin kaveri- tai harrastusporukoille. 

Etäkasvojooga yritykselle alkaen 150 € + ALV

Kiinnostaako kasvojooga? Ota yhteyttä!