päivittäinen-kasvojooga-kansi-web

Päivittäinen kasvojooga tuo uuden ryhdin kasvoillesi!

Näkyvimmät lihaksesi löytyvät kasvoistasi ja se, miten niitä käytät, vaikuttaa uskomattoman paljon niin ulkonäköösi kuin hyvinvointiisi. Rentouttamalla ylityöskenteleviä lihaksia ja aktivoimalla laiskistuneita lihaksia kohotat ilmettäsi. Samalla opettelet eroon tavoista, jotka aiheuttavat pahimmillaan päänsärkyjä ja puremalihasten jännittymistä. Kasvojoogan kruununa varmistat sujuvan ja luontevan nenähengityksen, jonka avulla moni myös nukkuu paremmin. 
 
Kolmas painos nyt kirjakaupoissa! 

Voit myös ostaa kirjan suoraan Päiviltä hintaan 20 € + pk 7 €

Ota yhteyttä ps.jooga@gmail.com ja mainitse, jos haluat kirjaan omistuskirjoituksen! 

 

"Kirja on hyvin kattava ja ohjeet selkeitä. Kasvojoogaharjoitukset ovat yksinkertaisia ja niitä pystyy helposti tekemään pitkin päivää. Kirjastasi huokuu asiantuntevuus vailla turhia lupauksia ja monimutkaisia rituaaleja, joiden tekemiseen vierähtää turhan paljon aikaa ja joihin ei jaksa panostaa enää alkuinnostuksen jälkeen."

Päivi Salminen

Päivi Salminen on Suomen kokenein kasvojoogaopettaja ja opettajien kouluttaja, joka tutustui kasvoharjoitteluun jo lapsena puheterapiassa ja myöhemmin mallintöissä. Päivi on myös joogaopettaja (RYT500), joka haluaa asiakkaidensa tekevän oikeita asioita ja myös ymmärtävän, miksi mitäkin harjoitusta kannattaa tehdä.

Kiinnostaako kasvojooga? Ota yhteyttä!