Kasvojoogalla muokkaat perusilmeestäsi positiivisen ja nuorekkaan

Jaksa Paremmin kasvojooga

Jaksa Paremmin -ohjelman Petra testasi kasvojoogaa

Kasvojooga on hauskaa ja tehokasta!

Myös kasvojen lihaksia voi vahvistaa joogalla! Kasvojooga kohottaa kasvoja, oikaisee juonteita ja muuttaa ilmeen positiivisemmaksi – ilman pistoksia tai kallista kosmetiikkaa! Kasvojooga myös rentouttaa – säännöllinen harjoittelu voi jopa vähentää hampaiden yönarskuttelua. Alat samalla opetella eroon tavoista, joilla huomaamattasi aiheutat ryppyjä kasvoillesi.
Kasvojoogan ottaminen osaksi arkea ja sen tekeminen viiden minuutin ajan päivittäin on paljon tehokkaampaa kuin tunnin harjoitus kerran viikossa. Liikkeet opit joko kasvojoogaoppaasta tai kasvojooga-workshopista.
Myös Nelosen Jaksa Paremmin -ohjelman Petra kokeili kasvojoogaa kanssani! 

Kasvojoogaa kasarilta asti

Tutustuin kasvojoogaan jo lapsena 80-luvulla ja kasvoharjoitukset ovat seuranneet mukana elämäni eri vaiheissa. Viisivuotiaana tein leuan ja suun alueen harjoituksia puheterapiassa oppiakseni sanomaan R-kirjaimen. 14-vuotiaana aloittelin mallintöitä ja opettelin hymyilemään leveästi ja pitämään kasvoni perusilmeen rypyttömänä. Vuonna 2017, kun huomasin muidenkin kiinnostuvan tästä luonnollisen kauneuden lähteestä, aloin ohjata kasvojoogatunteja. Tuolloin tein myös ensimmäisen version suomenkielisestä kasvojoogaoppaasta. Kasvojoogaoppaasta löydät yli 50 liikettä, joista voit helposti koostaa juuri itsellesi sopivan harjoituksen. Kaikista harjoituksista on selkeät kuvat ja sanalliset ohjeet. Kasvojoogaoppaan mukana saat myös pääsyn ekslusiiviseen 50 videon videokirjastoon, jossa esitellään jokainen kirjan kasvojoogaliike.

Alkuvuodesta 2020 kävin Danielle Collinsin The Face Yoga Expert -opettajakoulutuksen. Sen myötä tein lisäyksiä ja tarkennuksia niin kasvojoogaoppaaseeni kuin kasvojoogatuntieni sisältöön. Kaikki kasvojoogaoppaani ostaneet saavat aina kirjani uusimman version ilmaiseksi!

Tutustu kasvojoogaoppaaseen

Kokeile kasvojoogaa YouTube-videoiltani!

Asiakkaiden kokemuksia

Workshopisi oli todella hauska – onneksi en nähnyt itseäni peilistä, koska olisin todennäköisesti kuollut nauruun! Omat suosikkini olivat prom queen ja loukkaantunut kirahvi. Nenän nuoleskelukin ehkä onnistuisi sopivassa seurassa ja mielentilassa. Ja selvästi halvempaa kuin kuin botox ja juvederm!

Kiitos paljon tosi mukavasta workshopista!! Tunnista ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa! Rentouttava, hauska, mielenkiintoinen, opettavainen.

Olen nyt tehnyt kasvojoogan ohjeiden mukaisesti muutaman kerran ja kokonaisuudessaan pakko sanoa, että kirja on todella hyvä paketti. Siihen on koottu selkeästi ja helppolukuisesti sama tieto, jonka esittelit kasvojooga workshopissa. Ohjeet on selkeät ja tarpeeksi lyhyet. Kaiken kaikkiaan oikein mielenkiintoinen ja mukava kokemus kasvojooga workshop ja onnistunut kasvojoogakirja!

Tutustu kasvojoogaoppaaseen

Lue lisää kasvojoogasta blogistani

Saan usein kehuja kauniista ihostani. Olen itsekin tyytyväinen ihoni sävyyn, ja siihen, että olen säilynyt näinkin lähelle neljääkymmentä suhteellisen sileäkasvoisena.
Kasvojoogaa_Jaksa_Paremmin
Kerroin edellisessä blogikirjoituksessani, etten käytä kallista kosmetiikkaa, käy kosmetologilla tai ylläpidä monimutkaisia tai -vaiheisia ihonhoitorutiineja. Se ei silti tarkoita, ettenkö
Kasvojoogalaite Lipper Facelifter
Kaupallinen yhteistyö. Törmäsin Lipperiin sattumalta messuilla. Puhuin itselleni ilmaisen testikappaleen kasvojoogaopettajuuteen vedoten, ja ennakkoluuloistani huolimatta tykästyin laitteeseen kovasti. Nykyisin teemme

Kasvojoogaworkshopit

Kasvojooga on ihana ohjelmanumero polttareihin, bisnestapahtumaan tai illanistujaisiin. Workshopin kesto voi vaihdella 60 – 150 minuutin välillä. Pidemmässä työpajassa ehdimme opetella myös kasvohieronnan alkeet ja tehdä itsellemme rentouttavan kasvohieronnan. Kasvojooga sopii kaikenikäisille naisille, miehille ja muunsukupuolisille, eikä vaadi muuta kuin rauhallisen tilan, jossa jokainen mahtuu istumaan joko lattialle tai tuolille.

Pidän myös kasvojooga-yksityistunteja, joissa perehdytään juuri haluamiisi kasvojen kohtiin. Kasvojooga onnistuu erittäin hyvin myös etäyhteyden yli.

Yhteystietoni löydät sivun alalaidasta.

Kasvojooga opas

Tutustu kasvojoogaoppaaseen

Kasvojoogaoppaasta ja -videoilta opit liikkeet

500x500

500x500

Tutustu kasvojoogaoppaaseen

Kasvojooga Facebookissa

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

1 month ago

Kasvojooga

Haluaisitko oppia rutkasti lisää tehokkaita ja hauskoja kasvojoogaliikkeitä? Päivi Salmisen Kasvojoogaoppaan mukana saa nyt pääsyn videokirjastoon, josta löytyvät kaikki oppaan 50 kasvojoogaliikettä!

Saat sähköisen Kasvojoogaoppaan tarjoushinnalla 9 € (norm. 15 €) käyttämällä koodia KASVOJOOGAA

Oppaan löydät ow.ly/9Mu450zMwVw
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Kasvojooga

Arvontaa pukkaa! Käy kommentoimassa alkuperäiseen julkaisuun ☺️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Kasvojooga

Jos et ehtinyt mukaan Vappupäivän kasvojooga-liveen, löydät koko harjoituksen nyt YouTubesta! Eikä missään nimessä ole liian myöhäistä tukea Ensi- ja turvakotien liiton tärkeää työtä. Ohjeet löydät videon kuvauksesta. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kasvojoogaworkshopista!


+358 44 021 2810

Lähetä viesti!

Vastauksen saat vuorokauden sisällä