Katso Ruutu.fi:stä Jaksa Paremmin -kasvojoogajakso!

Kasvojooga on hauskaa ja tehokasta!

Myös kasvojen lihaksia voi vahvistaa joogalla! Kasvojooga kohottaa kasvoja, oikaisee juonteita ja muuttaa ilmeen positiivisemmaksi – ilman pistoksia tai kallista kosmetiikkaa! Kasvojooga myös rentouttaa – säännöllinen harjoittelu voi jopa vähentää hampaiden yönarskuttelua. Alat samalla opetella eroon tavoista, joilla huomaamattasi aiheutat ryppyjä kasvoillesi.
Kasvojoogan ottaminen osaksi arkea ja sen tekeminen viiden minuutin ajan päivittäin on paljon tehokkaampaa kuin tunnin harjoitus kerran viikossa. Liikkeet opit joko kasvojoogaoppaasta tai kasvojooga-workshopista.
Nelosen Jaksa Paremmin -ohjelman Petra kokeili kasvojoogaa Päivi Salmisen kanssa. Voit katsoa jakson Ruutu.fi-palvelusta  (jakso 11, kohdasta 5:45 eteenpäin).
Kasvojooga Päivi Salminen

Päivi esittelee kasvojoogaa Uusi Aino lehdessä keväällä 2019

Asiakkaiden kokemuksia

Workshopisi oli todella hauska – onneksi en nähnyt itseäni peilistä, koska olisin todennäköisesti kuollut nauruun! Omat suosikkini olivat prom queen ja loukkaantunut kirahvi. Nenän nuoleskelukin ehkä onnistuisi sopivassa seurassa ja mielentilassa. Ja selvästi halvempaa kuin kuin botox ja juvederm!

Kiitos paljon tosi mukavasta workshopista!! Tunnista ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa! Rentouttava, hauska, mielenkiintoinen, opettavainen.

Olen nyt tehnyt kasvojoogan ohjeiden mukaisesti muutaman kerran ja kokonaisuudessaan pakko sanoa, että kirja on todella hyvä paketti. Siihen on koottu selkeästi ja helppolukuisesti sama tieto, jonka esittelit kasvojooga workshopissa. Ohjeet on selkeät ja tarpeeksi lyhyet. Kaiken kaikkiaan oikein mielenkiintoinen ja mukava kokemus kasvojooga workshop ja onnistunut kasvojoogakirja!

Kasvojoogaworkshopit

Kasvojooga on ihana ohjelmanumero polttareihin, bisnestapahtumaan tai illanistujaisiin. Workshopin kesto voi vaihdella 60 – 150 minuutin välillä. Pidemmässä työpajassa ehdimme opetella myös kasvohieronnan alkeet ja tehdä itsellemme rentouttavan kasvohieronnan. Kasvojooga sopii kaikenikäisille naisille, miehille ja muunsukupuolisille, eikä vaadi muuta kuin rauhallisen tilan, jossa jokainen mahtuu istumaan joko lattialle tai tuolille.

Kannattaa seurata myös Kasvojooga-facebooksivua!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kasvojoogaworkshopista!


+358 44 021 2810

Lähetä viesti!

Vastauksen saat vuorokauden sisällä

Kasvojoogaoppaasta opit liikkeet

500x500

500x500

Tutustu kasvojoogaoppaaseen