Kasvojooga on luonnollinen keino saada positiivinen, nuorekas ilme

Kasvojooga kohottaa kasvoja, oikaisee juonteita ja muuttaa ilmeen positiivisemmaksi – ilman pistoksia tai kallista kosmetiikkaa! Kasvojooga myös rentouttaa – säännöllinen harjoittelu vähentää hampaiden yönarskuttelua ja kuorsausta. Alat samalla opetella eroon tavoista, joilla huomaamattasi aiheutat ryppyjä kasvoillesi.

“Yläluomet nousseet, hymy suurentunut, kaksoisleuka pienentynyt, leukaperät kiinteytyneet, nenä kaventunut ja terävöitynyt.”
– Asiakaspalaute 5kk kasvojoogaamisen jälkeen

 

“Päivin ohjaus on innostavaa ja selkeää, ammattitaidon lisäksi.”

 

“Kiitos sinulle Päivi, oli tosi kiva tunti ja osaat opettaa ja ohjata tosi hyvin – saan tästä varmasti paljon!”

♥♥♥♥♥

Tilaa YouTube-kanavani!

YouTube-kanavaltani löydät kasvojoogavideoita ja tulevat kasvojoogalivet!

Kaipaatko virkistyspäiväänne hauskaa yhteistä tekemistä?

Kasvojooga sopii kaikille ja virkistää jokaisen näyttöä tuijotelleen mieltä ja ilmettä! Harjoitukset tuovat myös helpotusta koneella istumisen rasittamille silmille. Vakavinkin naama vääntyy hymyyn kasvojoogatunnin aikana ja posket saadaan punoittamaan ilman boolimaljaakin. Kasvojooga sopii mainiosti etänä järjestettäväksi, niin yrityksille kuin kaveri- tai harrastusporukoillekin. I also teach face yoga in fluent English! 

Jos en itse pysty pitämään tuntia toivomananne ajankohtana, suosittelen teille osaavia, pidettyjä kollegoitani. Kysy myös paikan päällä järjestettäviä tunteja, yrityksellenne brändättyjä kasvojoogavideoita tms. Yhteystietoni löydät sivun alalaidasta.

Etäkasvojooga yritykselle 45 min 120 € +alv

♥♥♥♥♥

Oma kasvojoogaohjelma juuri sinulle!

Oletko kiinnostunut kasvojoogasta, mutta et oikein tiedä, mitä juuri sinun pitäisi tehdä? Etkö saa aikaiseksi harjoitella, kun et ihan tiedä teetkö oikeita asioita? Nyt voit saada oman, juuri sinulle räätälöidyn kasvojoogaohjelman! Kun teet juuri tehokkaimpia harjoituksia, 15 minuutinkin panostus päivässä muuttaa ilmettäsi jo ensimmäisen kuukauden aikana.
 
Ennen tapaamista käymme läpi toiveesi kasvojoogan suhteen. 45 minuutin etätapaamisen aikana tutustun kasvoihisi ja opetan sinulle liikkeet, joiden avulla alat muokata ilmettäsi pirteämmän näköiseksi. Saat tapaamisesta videon, jonka avulla voit palata harjoituksiin. Yhden tapaamisen aikana keskitytään 1-3 erityiseen ongelmakohtaan.

 

 

Oma kasvojoogaohjelma videolla 90 €

Hinta sisältää alkukonsultaation, etätapaamisen, henkilökohtaisen kasvojoogaohjelman ja videon tapaamisesta. Sekä arvonlisäveron.

♥♥♥♥♥

Miksi kasvojoogaamme etänä?

Ymmärrän, että moni on kyllästynyt etätapaamisiin, mutta kasvojooga sopii etäharjoitteluun oikeastaan paremmin kuin saliympäristöön:
  • Kameran välityksellä pääset katsomaan näyttämääni esimerkkiä huomattavasti lähempää, kuin mitä salissa olisi mahdollista. Osassa kasvojoogaharjoituksista liike on niin pientä, että se voi olla hyvin hankalaa hahmottaa 2-3 metrin päästä, saati jos saa istumapaikan salin takaosasta.
  • Kotona sinulla on apunasi joko oma webbikamerasi tai peili, jota kaikilla saleilla ei ole. 
  • Kotona kädet ovat varmasti puhtaat!
  • Kasvoilta voi poistaa meikin ennen kasvojoogatuntia ja kasvohieronnan yhteydessä levitetty öljy tai voide saa jäädä kasvoille imeytymään ilman, että sen päälle tarvitsisi laittaa aurinkorasvaa, meikkiä tms.
  • Jos sinua ujostuttaa, etätunnilla voit halutessasi harjoitella kamera suljettuna. Suosittelen kuitenkin kameran käyttöä!
  • Tarjoan etänä pidetyistä viikkotunneista ja yksityishenkilöiden yksityistunneista tallenteet käyttöön tunnin jälkeen. (Yritys- tai ryhmätunnilla kysy tarjous tallenteesta.)

♥♥♥♥♥

 

Kasvojoogaa kasarilta asti

Tutustuin kasvojoogaan jo lapsena 80-luvulla ja kasvoharjoitukset ovat seuranneet mukana elämäni eri vaiheissa. Viisivuotiaana tein leuan ja suun alueen harjoituksia puheterapiassa oppiakseni sanomaan R-kirjaimen. 14-vuotiaana aloittelin mallintöitä ja opettelin hymyilemään leveästi ja pitämään kasvojeni perusilmeen rypyttömänä.

Aloin ohjata kasvojoogatunteja vuonna 2017, kun huomasin muidenkin kiinnostuvan tästä luonnollisen kauneuden lähteestä. Olen käynyt Danielle Collinsin The Face Yoga Expert -opettajakoulutuksen, mutta oma kasvojoogatyylini on yhdistelmä liikkeitä useilta kasvojoogaopettajilta, puheterapeuteilta ja hammaslääkäreiltä. Mukana on myös liikkeitä, jotka olen kehittänyt itse yhdessä innokkaimpien kasvojoogien kanssa.

Asiakkaiden kokemuksia

Workshopisi oli todella hauska – onneksi en nähnyt itseäni peilistä, koska olisin todennäköisesti kuollut nauruun! Omat suosikkini olivat prom queen ja loukkaantunut kirahvi. Nenän nuoleskelukin ehkä onnistuisi sopivassa seurassa ja mielentilassa. Ja selvästi halvempaa kuin kuin botox ja juvederm!

Kiitos paljon tosi mukavasta workshopista!! Tunnista ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa! Rentouttava, hauska, mielenkiintoinen, opettavainen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kasvojoogatunnista!


+358 44 021 2810

Lähetä viesti!

Vastauksen saat vuorokauden sisällä. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että säilytän yhteystietosi yhteydenottoa varten.