Kasvojoogalla saat positiivisen ja nuorekkaan ryhdin kasvoillesi

Kasvojooga kohottaa kasvoja, oikaisee juonteita ja muuttaa ilmeen positiivisemmaksi – ilman pistoksia tai kallista kosmetiikkaa! Kasvojooga myös rentouttaa – säännöllinen harjoittelu vähentää hampaiden yönarskuttelua ja kuorsausta. Alat samalla opetella eroon tavoista, joilla huomaamattasi aiheutat ryppyjä kasvoillesi.

Päivittäinen kasvojooga -kurssi sisältää yksityiskohtaiset videot, joilla kerron tarkasti, mitä kasvojen lihaksia sinun tulee rentouttaa ja mitä harjoitella – ja miten – saadaksesi kasvoillesi paremman ryhdin. Kurssiin sisältyy myös oma kasvojoogaharjoitus jokaiselle viikonpäivälle sekä livetunti verkon yli joka toinen viikko! 

Yläluomet nousseet, hymy suurentunut, kaksoisleuka pienentynyt, leukaperät kiinteytyneet, nenä kaventunut ja terävöitynyt.
– Asiakaspalaute 5kk kasvojoogaamisen jälkeen

Päivittäinen Kasvojooga -kurssiin kuuluu myös livetunteja!

Supersuositut avoimen tason kasvojoogatunnit jatkuvat netissä! Tunnit järjestetään joka toinen viikko ja pääset niille mukaan ostamalla Päivittäinen Kasvojooga -kurssin hintaan 24.80 € / 30 päivää. 
Tuohon 30 päivän jaksoon sisältyy siis 2-3 livetuntia verkossa ja lisäksi kaikki kurssin videot ovat käytettävissäsi koko 30 päivän ajan. Voit ostaa useita 30 päivän jaksoja peräkkäin tai yksittäisiä 30 päivän jaksoja aina silloin, kun sinulle sopii. 
 
Tunti videoidaan siten, että ainoastaan ohjaaja on näkyvillä. Ei haittaa, jos et pääse mukaan juuri tunnin ajankohtana, sillä kaikkien aiempien tuntien tallenteet ovat saatavilla Päivittäinen Kasvojooga -asiakkaille! 
 

Kuukauden kasvojoogat 24.80 €

 
Kasvojoogatunnilla tehdään kokonaisvaltainen kasvojoogaharjoitus Päivi Salmisen johdolla. Tunnin lopuksi tehdään kasvohierontaa, jota varten kannattaa varata kasvoöljyä tai -voidetta. Tunnilla voi esittää liikkeisiin liittyviä kysymyksiä ja pyytää opettajaa varmistamaan, että liike sujuu oikein. Jos kuitenkin kaipaat henkilökohtaisempaa opetusta ja kasvojoogaohjelmaa, lue eteenpäin!

 

 

 

♥♥♥♥♥

Miksi kasvojoogaamme etänä?

Ymmärrän, että moni on kyllästynyt etätapaamisiin, mutta kasvojooga sopii etäharjoitteluun oikeastaan paremmin kuin saliympäristöön:
  • Kameran välityksellä pääset katsomaan näyttämääni esimerkkiä huomattavasti lähempää, kuin mitä salissa olisi mahdollista. Osassa kasvojoogaharjoituksista liike on niin pientä, että se voi olla hyvin hankalaa hahmottaa 2-3 metrin päästä, saati jos saa istumapaikan salin takaosasta.
  • Kotona sinulla on apunasi joko oma webbikamerasi tai peili, jota kaikilla saleilla ei ole. 
  • Kotona kädet ovat varmasti puhtaat!
  • Kasvoilta voi poistaa meikin ennen kasvojoogatuntia ja kasvohieronnan yhteydessä levitetty öljy tai voide saa jäädä kasvoille imeytymään ilman, että sen päälle tarvitsisi laittaa aurinkorasvaa, meikkiä tms.
  • Jos sinua ujostuttaa, etätunnilla voit halutessasi harjoitella kamera suljettuna. Suosittelen kuitenkin kameran käyttöä!
  • Tarjoan etänä pidetyistä viikkotunneista ja yksityishenkilöiden yksityistunneista tallenteet käyttöön tunnin jälkeen. (Yritys- tai ryhmätunnilla kysy tarjous tallenteesta.)

♥♥♥♥♥

Oma kasvojoogaohjelma juuri sinulle!

Oletko kiinnostunut kasvojoogasta, mutta et oikein tiedä, mitä juuri sinun pitäisi tehdä? Etkö saa aikaiseksi harjoitella, kun et ihan tiedä teetkö oikeita asioita? Nyt voit saada oman, juuri sinulle räätälöidyn kasvojoogaohjelman! Kun teet juuri tehokkaimpia harjoituksia, 15 minuutinkin panostus päivässä muuttaa ilmettäsi jo ensimmäisen kuukauden aikana.
 
Ennen tapaamista käymme läpi toiveesi kasvojoogan suhteen. 45 minuutin etätapaamisen aikana tutustun kasvoihisi ja opetan sinulle liikkeet, joiden avulla alat muokata ilmettäsi pirteämmän näköiseksi. Saat tapaamisesta videon, jonka avulla voit palata harjoituksiin. Yhden tapaamisen aikana keskitytään 1-3 erityiseen ongelmakohtaan.

 

 

 

Oma kasvojoogaohjelma videolla 90 €

Hinta sisältää alkukonsultaation, etätapaamisen, henkilökohtaisen kasvojoogaohjelman ja videon tapaamisesta. Sekä arvonlisäveron.

♥♥♥♥♥

Kasvojooga on hauskaa ja tehokasta! 

Kasvojoogan ottaminen osaksi arkea ja sen tekeminen muutaman minuutin ajan päivittäin alkaa nopeasti muokata kasvojesi ilmettä positiivisempaan suuntaan!
 
Testatusti toimivat liikkeet opit Päivittäinen kasvojooga -kurssilta.
 
Maistiaisia löydät Instagramistani sekä Youtube-kanavaltani.
 
MTV Viiden Jälkeen -ohjelman Minna testasi kasvojoogaa ohjauksessaniKasvojoogainsertti alkaa kohdassa 38:30.
 
Myös Nelosen Jaksa Paremmin -ohjelman Petra kokeili kasvojoogaa kanssani! 
 

♥♥♥♥♥

Kaipaatko virkistyspäiväänne hauskaa yhteistä tekemistä?

Kasvojooga sopii kaikille ja virkistää jokaisen näyttöä tuijotelleen mieltä ja ilmettä! Harjoitukset tuovat myös helpotusta koneella istumisen rasittamille silmille. Vakavinkin naama vääntyy hymyyn kasvojoogatunnin aikana ja posket saadaan punoittamaan ilman boolimaljaakin. Kasvojooga sopii mainiosti etänä järjestettäväksi, niin yrityksille kuin kaveri- tai harrastusporukoillekin. I also teach face yoga in fluent English! 

Jos en itse pysty pitämään tuntia toivomananne ajankohtana, suosittelen teille osaavia, pidettyjä kollegoitani. Kysy myös paikan päällä järjestettäviä tunteja.

Etäkasvojooga yritykselle 45 min 120 € +alv

♥♥♥♥♥

Kasvojoogaa kasarilta asti

Tutustuin kasvojoogaan jo lapsena 80-luvulla ja kasvoharjoitukset ovat seuranneet mukana elämäni eri vaiheissa. Viisivuotiaana tein leuan ja suun alueen harjoituksia puheterapiassa oppiakseni sanomaan R-kirjaimen. 14-vuotiaana aloittelin mallintöitä ja opettelin hymyilemään leveästi ja pitämään kasvojeni perusilmeen rypyttömänä.

Aloin ohjata kasvojoogatunteja vuonna 2017, kun huomasin muidenkin kiinnostuvan tästä luonnollisen kauneuden lähteestä. Olen käynyt Danielle Collinsin The Face Yoga Expert -opettajakoulutuksen, mutta oma kasvojoogatyylini on yhdistelmä liikkeitä useilta kasvojoogaopettajilta, puheterapeuteilta ja hammaslääkäreiltä. Mukana on myös liikkeitä, jotka olen kehittänyt itse yhdessä innokkaimpien kasvojoogien kanssa.

Huom. Suomenkielinen kasvojoogaopas on nyt osa Päivittäinen kasvojooga -kurssia

 
Kasvojoogaopas & Päivittäinen kasvojooga -kurssi
 

Asiakkaiden kokemuksia

 

Workshopisi oli todella hauska – onneksi en nähnyt itseäni peilistä, koska olisin todennäköisesti kuollut nauruun! Omat suosikkini olivat prom queen ja loukkaantunut kirahvi. Nenän nuoleskelukin ehkä onnistuisi sopivassa seurassa ja mielentilassa. Ja selvästi halvempaa kuin kuin botox ja juvederm!

Kiitos paljon tosi mukavasta workshopista!! Tunnista ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa! Rentouttava, hauska, mielenkiintoinen, opettavainen.

Olen nyt tehnyt kasvojoogan ohjeiden mukaisesti muutaman kerran ja kokonaisuudessaan pakko sanoa, että kirja on todella hyvä paketti. Siihen on koottu selkeästi ja helppolukuisesti sama tieto, jonka esittelit kasvojooga workshopissa. Ohjeet on selkeät ja tarpeeksi lyhyet. Kaiken kaikkiaan oikein mielenkiintoinen ja mukava kokemus kasvojooga workshop ja onnistunut kasvojoogakirja!

 
Kasvojoogaopas & Päivittäinen kasvojooga -kurssi
 

Kasvojoogatunnit

Kasvojooga on ihana ohjelmanumero polttareihin, yritystapahtumaan tai illanistujaisiin. Harjoituksen kesto voi vaihdella 15 minuutin etäpalaverin piristyksestä 2,5 puolen workshopiin. Vartin kasvojoogakin piristää mieltä ja rentouttaa. Pidemmässä työpajassa ehdimme opetella myös kasvojen akupainannan alkeet ja tehdä itsellemme rentouttavan kasvohieronnan. Pidän myös kasvojooga-yksityistunteja, joissa perehdytään juuri haluamiisi kasvojen kohtiin. 

Harjoittelu onnistuu erittäin hyvin etäyhteyden yli, mutta ohjaan virusturvallisuuden ja suositukset huomioiden myös lähitunteja sopimuksen mukaan.

Kasvojooga sopii kaikenikäisille naisille, miehille ja muunsukupuolisille, eikä vaadi muuta kuin rauhallisen tilan, jossa jokainen mahtuu istumaan joko lattialle tai tuolille. I also teach face yoga in fluent English. 

Hintaesimerkkejä

  • 45 minuutin kasvojoogatunti verkon yli yritykselle 120 € (ei sis alv 24%)
  • 45 minuutin yksityistunti verkon yli yhdelle henkilölle tai kaveriporukalle 90 € (sis alv)

Pyydä tarjousta pidemmistä tai lyhyemmistä tunneista, yrityksellenne brändätystä kasvojoogavideosta tms. Yhteystietoni löydät sivun alalaidasta.

Jos en itse pysty pitämään tuntia toivomananne ajankohtana, suosittelen teille osaavia ja suosittuja kollegoitani! 

 

Kasvojoogaopas & Päivittäinen kasvojooga -kurssi

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kasvojoogatunnista!


+358 44 021 2810

Lähetä viesti!

Vastauksen saat vuorokauden sisällä. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että säilytän yhteystietosi yhteydenottoa varten.