Syksyn kasvojoogakurssi Ti

Kasvojoogaa joka viikko!

Rakastetut kasvojoogakurssit jatkuvat syksyllä 2024! Tapaamme etänä tiistaisin klo 17-18 alkaen 27.8. ja jokaisesta tunnista saa tallenteen.
 
Pitkällä kurssilla opit kasvojoogaliikkeet kunnolla, ymmärrät, mitä juuri sinun kannattaa tehdä, ja teet kasvojoogaamisesta pysyvän tavan itsellesi.
 
Kurssille otetaan 25 ensimmäistä. Kevään 2024 kummatkin kurssit täyttyivät, joten älä aikaile vaan ilmoittaudu Valotilan sivuilla
 

KASVOJOOGA on luonnollinen keino saada positiivinen ilme, pysyvästi

"Ammattitaitoosi voi luottaa täydellisesti. Tarkkaa ja sopivan tempoista ja monipuolista opetusta. Kurssi eteni upeasti syventyen loppua kohti. Huomioit asiakkaan monelta kantilta. Kyselyistä nappasit tarpeemme käytäntöön. Kannustit kivalla lempeän tarkalla otteella. Yksityishetki kurssiin sisällytettynä oli ihana lisä. Kiitos Päivi, kanssasi on ilo kasvojoogata ❤️"
 
"Lähdin kurssille hakemaan apua narskutuksesta johtuvaan puremalihasten kipuun ja kireyteen sekä päänsärkyyn. Sain avun. Lisäksi otsan rypyt vähentyivät, silmät avautuivat, leukalinjani parani eikä kaulakaan enää kiristä. Kiitos."
 
“Yläluomet nousseet, hymy suurentunut, kaksoisleuka pienentynyt, leukaperät kiinteytyneet, nenä kaventunut ja terävöitynyt.”
 
"Sain leukoja rennommiksi ja positiivisemman ilmeen. Pidän nyt kasvoistani enemmän."
 
"Aloitin kasvojoogaamisen Päivin kurssilla ja sain tuloksia jo ensimmäiseltä kerralta. Sen jälkeen olen kehittänyt osaamistani mm. opettajakoulutuksella mutta palaan Päivin tunneille aina yhtä innokkaasti. Suosittelen häntä lämpimästi sekä aloittelijoille että kokeneemmille kasvojoogeille!"
 
"On mukavaa, kun kurssin jokaisella tunnilla on perusliikkeiden lisäksi aina jotain erityistä."

Kasvojoogakurssilla opit

  • Monipuolisesti erilaisia kasvojoogaliikkeitä helpommista vaikeampiin
  • Mitä juuri sinun kannattaa harjoitella kotona tapaamisten välissä
  • Harjoituksia, joilla parannat ryhtiä ja korjaat pään asentoa
  • Erilaisia kasvohierontatekniikoita lihasten rentouttamisesta nesteitä poistavaan lymfaattiseen hierontaan
  • Rentouttavaa, kiinteyttävää ja juonteita häivyttävää hierontaa suun sisältä
  • Gua sha -hierontaa ja jääpalahierontaa
  • Kasvojen akupainantaa terveys- ja ulkonäköhyötyineen

Syksyn 2024 Kasvojoogakurssi

Kasvojooga tuo huomion kehosi näkyvimpiin lihaksiin: kasvoihin. Kasvoillamme on ylityöskenteleviä, kiristyviä lihaksia, jotka aiheuttavat pahimmillaan jännityspäänsärkyjä ja puremalihasten kiputiloja.  Kasvojoogakurssilla etsimme kasvoille hyvää ryhtiä, jossa lihakset toimivat optimaalisesti. Kurssi tuo nostetta ja uutta, positiivisempaa ilmettä kasvoillesi.

Miten ja missä?

Tiistai-iltaisin klo 17-18 tai tallenteilta alkaen 27.8.2024.
 
Kurssi elo-lokakuussa 2024 (7 kertaa peräkkäisinä viikkoina, viimeinen kokoontuminen 8.10.2024.)
 
Kasvojoogakurssi pidetään kokonaan etänä. Voit siis osallistua missä vain, silloin kuin sinulle sopii. Jos et pääse linjoille maanantaisin, voit tehdä kurssikerran tallenteelta. Kasvojoogatuntien tallenteet ovat kaikkien osallistujien katsottavissa koko kurssin ajan.
 
Kurssi tapaa Google Meetissä, joka ei edellytä mitään asentamisia tai kirjautumisia.
 

Ennakkokysely, palautekyselyt ja kotitehtäviä 

Ennen ensimmäistä tapaamista jokaista osallistujaa pyydetään täyttämään luottamuksellisen esitietolomakkeen toiveista ja tavoitteista, joiden perusteella mukautan kurssin sisältöä. Kurssin lopuksi täytetään palautekysely.
 
Kasvojoogakysymyksiä voi esittää jokaisessa etätapaamisessa tai sähköpostitse ps.jooga@gmail.com.
 
Voit tulla kurssille mukaan, vaikka haluaisit kasvojoogata vain tuon yhden tunnin viikossa. Kurssilla kuitenkin annetaan kotitehtäviä ja moni kurssilainen kasvojoogaa 5-10 minuuttia päivittäin, mikä tietenkin parantaa ja nopeuttaa tuloksia merkittävästi.
 

Yksilötapaaminen

Kurssin hintaan kuuluu yksilötapaaminen, jossa käydään läpi yksilöllisiä toiveita, haasteita ja liikkeiden sujumista, sekä suunnitellaan yhdessä kotiharjoittelua. Tapaaminen pidetään kurssin puolivälissä, kun liikkeet ovat jo hyvin hallussa, ja sen kesto (15 minuuttia) vastaa hyvin tunnin mittaisen yksilötapaamisen konsultaatio-osuutta – kurssilaisellehan liikkeet ovat jo tuttuja! 
 

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Kasvojoogakurssille ilmoittaudutaan Valotilan sivuilla ja kurssi maksetaan Valotilalle joko laskulla tai liikuntaeduilla.  
 
Kurssin hinta on uusille 139 € (sis ALV, kurssikerrat ja yksilötapaaminen). Aiemmille Valotilan pitkille kasvojoogakursseille osallistuneille hinta on 120 €.
 

Kiinnostaako kasvojooga? Ota yhteyttä!