Kevään 2024 kasvojoogakurssi

Kasvojoogaa joka viikko!

Rakastetut kasvojoogakurssit jatkuvat kevätkaudella 2024! 
 
Pitkällä kurssilla opit kasvojoogaliikkeet kunnolla, ymmärrät, mitä juuri sinun kannattaa tehdä, ja teet kasvojoogaamisesta pysyvän tavan itsellesi.
 
 

KASVOJOOGA on luonnollinen keino saada positiivinen ilme, pysyvästi

 

"Lähdin kurssille hakemaan apua narskutuksesta johtuvaan puremalihasten kipuun ja kireyteen sekä päänsärkyyn. Sain avun. Lisäksi otsan rypyt vähentyivät, silmät avautuivat, leukalinjani parani eikä kaulakaan enää kiristä. Kiitos."

“Yläluomet nousseet, hymy suurentunut, kaksoisleuka pienentynyt, leukaperät kiinteytyneet, nenä kaventunut ja terävöitynyt.”

– Asiakaspalautteita 5kk kasvojoogaamisen jälkeen

“Päivin ohjaus on innostavaa ja selkeää, ammattitaidon lisäksi.”

“Kiitos sinulle Päivi, oli tosi kiva tunti ja osaat opettaa ja ohjata tosi hyvin – saan tästä varmasti paljon!”

Kasvojoogakurssilla opit

  • Monipuolisesti erilaisia kasvojoogaliikkeitä helpommista vaikeampiin
  • Mitä juuri sinun kannattaa harjoitella kotona tapaamisten välissä
  • Harjoituksia, joilla parannat ryhtiä ja korjaat pään asentoa
  • Erilaisia kasvohierontatekniikoita lihasten rentouttamisesta nesteitä poistavaan lymfaattiseen hierontaan
  • Rentouttavaa, kiinteyttävää ja juonteita häivyttävää hierontaa suun sisältä
  • Gua sha -hierontaa ja jääpalahierontaa
  • Kasvojen akupainantaa terveys- ja ulkonäköhyötyineen

Kevään 2024 Kasvojoogakurssi

Kasvojooga tuo huomion kehosi näkyvimpiin lihaksiin: kasvoihin. Kasvoillamme on ylityöskenteleviä, kiristyviä lihaksia, jotka aiheuttavat pahimmillaan jännityspäänsärkyjä ja puremalihasten kiputiloja.  Kasvojoogakurssilla etsimme kasvoille hyvää ryhtiä, jossa lihakset toimivat optimaalisesti. Kurssi tuo nostetta ja uutta, positiivisempaa ilmettä kasvoillesi.

Miten ja missä?

Maanantaisin klo 17.00-18.00

Kurssi 22.4.-10.6.2024 (8 kertaa)

Kasvojoogakurssi pidetään kokonaan etänä. Voit siis osallistua missä vain, silloin kuin sinulle sopii. Jos et pääse linjoille maanantaisin, voit tehdä kurssikerran tallenteelta. Kasvojoogatuntien tallenteet ovat kaikkien osallistujien katsottavissa koko kurssin ajan.
 
Kurssi tapaa Google Meetissä, joka ei edellytä mitään asentamisia tai kirjautumisia.
 

Ennakkokysely, palautekyselyt ja kotitehtäviä 

Ennen ensimmäistä tapaamista pyydän jokaista osallistujaa täyttämään luottamuksellisen esitietolomakkeen toiveista ja tavoitteista, joiden perusteella mukautan kurssin sisältöä. Kurssin puolivälissä ja sen lopuksi täytetään palautekysely.
 
Kasvojoogakysymyksiä voi esittää jokaisessa etätapaamisessa tai sähköpostitse ps.jooga@gmail.com.
 
Voit tulla kurssille mukaan, vaikka haluaisit kasvojoogata vain tuon yhden tunnin viikossa. Kurssilla kuitenkin annetaan kotitehtäviä ja moni kurssilainen kasvojoogaa 5-10 minuuttia päivittäin, mikä tietenkin parantaa ja nopeuttaa tuloksia merkittävästi.
 

Yksilötapaaminen

Kurssin hintaan kuuluu yksilötapaaminen, jossa käydään läpi yksilöllisiä toiveita, haasteita ja liikkeiden sujumista, sekä suunnitellaan yhdessä kotiharjoittelua. Tapaaminen pidetään kurssin puolivälissä, kun liikkeet ovat jo hyvin hallussa, ja sen kesto (15 minuuttia) vastaa hyvin tunnin mittaisen yksilötapaamisen konsultaatio-osuutta – kurssilaisellehan liikkeet ovat jo tuttuja! 
 

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Kasvojoogakurssille ilmoittaudutaan Valotilan sivuilla ja kurssi maksetaan Valotilalle joko laskulla tai liikuntaeduilla.  
 
Kurssin hinta on uusille 139 € (sis ALV, 10 kurssikertaa ja yksilötapaaminen). Aiemmille Valotilan pitkille kasvojoogakursseille osallistuneille hinta on 120 €.
 

Kiinnostaako kasvojooga? Ota yhteyttä!